A Bošnjaci čekaju da dospiju hašlame!

– Jedan logoraš iz Prijedora, opisao mi je detaljno pripreme srpske policije i paravojnih formacija za trpanje Bošnjaka u masovne grobnice Tomašicu i Kevljane, logore Omarska, Trnopolje, Keraterm…Završavajući opise, ubacio je genijalnu rečenicu, koja za nas važi do sudnjeg dana “a Bošnjaci čekaju da dospiju hašlame”!
Situacija je sad potpuno ista, samo što to vlasti i SPC sad rade malo sofisticiranije. Dodik je izrekao zlokobne prijetnje svog mentora Karadžića. Vučko je okupio sve Srbe iz regiona i SPC na čelu sa sotonom, patrijarhom, a mi ni mukajet tome. Čak i Boris Tadić kaže da je situacija u BiH opasna kao devedesetih.
Sigurno se sjećate da bi nekad, za ovo što radi Dodik bio davno smjenjen i uhapšen, čak i za mnogo manje antiustavne prekršaje, a sad on ko s poslom priča o nestanku BiH i pripajanju rs sa Srbijom. Oni su nas totalno navikli na to da BiH može nestati, a odluku Ustavnog suda BiH, da je zemlja vlasništvo države tumače kao želju za nestanak Srba i koriste za mobilizaciju.
Kako BiH može nestati? Samo s nestankom Bošnjaka, koji dok se to sprema i javno govori o tome, čekaju da dospiju hašlame!

Nema poruka za prikaz