Austrijanci bi dali Kurca za Novalića

– Nikad čovjek ne zna šta je za njega dobro. Ova naša država je toliko loše uređena da je grijeh porediti je s banana državama u Africi, ali bi nama to sad moglo “valjati glave”, što kažu kod mene u Krajini. Sve zemlje u okruženju imaju već jasne planove za pelcovanje stanovništva, nabavile su vakcine ili čekaju naručene doze, a mi čekamo da hašlame dospiju.

Naši vlastodršci se ne mogu dogovoriti kako da se utale u kupovinu, jer su poučeni lošim iskustvom s respiratorima, pa bi mi mogli ostati jedina država u EU koja nije pelcovala narod. Malo će se o tome pričati i svi će to zaboraviti, a kad ostatak svijeta bude liječio posljedice vakcinisanja sa vrlo sumnjivim vakcinama, mi ćemo tad biti glavne face, kao što smo i sad, jer broj novozaraženih neumoljivo pada, iako nismo uvodili drugi lockdown, kao ostali, a mjere opreza se vrlo slabo poštuju.

To što te brojke neumoljivo padaju, na razočaranje promotora PLANdemije, je jasan znak da je sve manje budala koje će se bespotrebno testirati, tako da i kad bi krajem godine dobili vakcine, neće biti onih koji će je htjeti primiti…I dok u jednoj Austriji stežu obruč oko izludjelog stanovništva koje čeka golih guzica da prime vakcinu i pooštravaju im mjere oni tužno gledaju kako se mi provodimo.

Eto do čega je došlo da bi nama austrijanci za Novalića dali onog svog Kurca 🙂

Nema poruka za prikaz