EDSA Court – DOMAĆI BREND SPORTSKIH BALONA

Njih dvojica su osnovali kompaniju BPI – Bosnia Partnership Investment, a to je krovna organizacija koja posluje u četiri divizije.

To je Business Consulting, koji je besplatan za bh. firme i posebno radi na privlačenju investicija u Bosnu i Hercegovinu.

Druga divizija je brend EDSA Court, a radi se o izradi sportskih balona za terene.

Treća divizija su zastupništva u okviru koje zastupaju tri firme, i to SAFRAN – proizvođača industrijskih mašina za čišćenje, koji se posebno ističe kod automatskih mašina za pranje tepiha, zatim KROMEL – proizvođača mašina za proizvodnju mlijeka i mliječnih proizvoda i GERSAN – firmu koja ima mnoga efikasna inovativna rješenja u energetskom sektoru, a najzanimljivije kod njih jesu uređaji za punjenje električnih automobila. 

Četvrta divizija jeste Investicijski fond, koji je u procesu projektovanja i osmišljavanja najboljeg načina osnivanja Investicijskog fonda.

Ono na čemu firma najviše radi jeste njihov brend EDSA Court – Sportski Baloni, koji predstavljaju svestran zaklon od sunca, vjetra i snijega pružajući odlične uslove za treniranje raznih sportskih aktivnosti. Sportski Baloni EDSA Court su izgrađeni u skladu sa najvišim tehničkim propisima i standardima u svijetu, tako da pružaju zaštitu životne sredine, pristupačnost, toplotnu zaštitu i uštedu električe energije.

Pristupačna i ekonomična cijena u odnosu na sportske dvorane, brza montaža za 2-5 dana, prirodno osvjetljenje sunčevim zrakama tokom dana, samo su neki od razloga opravdanosti sportskih balona EDSA Court.  Za izradu balona koriste membranu Njemačkog brenda Mehler uz garanciju 10 godina.

Sportski baloni su planirani, organizovani, namjenjeni i funkcionišu kako bi na najbolji način odgovorili potrebama sportista, kao i cjelokupnog društva kroz cijelu godinu.  Baloni su izgrađeni u skladu sa najvećim tehničkim propisima i standardima, tako da pružaju zaštitu životne sredine, pristupačnost, toplotnu zaštitu i uštede energije.

Cilj firme je, kako ističu Vildić i Imamović, da stvaraju vrijednosti u našoj zemlji, te da učine pristupačnim sportski balon za sve mlade sportiste u svim većim i manjim gradovima i općinama Bosne i Hercegovine.

Nema poruka za prikaz