(FOTO) Porodica se šokirala kada je saznala ko im je provalio u kuću

Kada je najmlađi član porodice Keathley stigao doma iz škole, odmah je shvatio da nešto nije u redu. Porodični pas bio je ispred kuće, jedan prozor bio je potpuno razbijen i to ga je jako uplašilo. Bilo mu je jasno da je neko provalio u njihov dom, a kada se približio, začuo je čudne zvuke te je shvatio da je provalnik još uvijek unutra. Nazvao je majku i rekao je što se zbilo te je dodao da osjeti čudan miris.

Mama je odmah nazvala policiju, a kada su policajci došli istražiti o čemu se radi, dočekao ih je prizor kojem se nisu nadali. U WC-u kuće porodice Keathley provalnik je spavao tvrdim snom. No to nije bila jedina stvar koja ih je začudila.

Provalnik je bio jarac kojeg je, očito, sam čin provaljivanja jako umorio pa je morao prileći. Najgore je tek uslijedilo. Policajci su se mučili izbaciti jarca iz WC-a jer na početku uopće nije htio sarađivati. Nakon nekoliko sati, jarac je bio vani, a obitelj je bila sigurna od ovog “strašnog” provalnika koji, na svu sreću, nije bio povrijeđen prilikom provale.

Nema poruka za prikaz