Ima li većih budala pod kapom nebeskom?

Taman kad smo mislili da smo se nagledali svakakvih budalaština, kad smo odgledali video u kojem nakva Elzina Pirić trpa nekakvog Mirsada Kukića među poslanike i uči mu mevlud na političkom skupu u kojem su taj Mirsad i njegova majka Mevla u glavnim ulogama. Kad smo čuli nakvog promuklog lika kako najavljuje Fikreta Prevljaka, kao da najavljuje UFC borbu, izbi ovaj video u medijski prostor i zasjeni one od prije. A mislili smo ne može gore! Eto može, pogledajte, pa se uvjerite sami!

Kad bi se ovo sve dešavalo u nekom švedskom gradu, gdje su ljudi sretni sa životom i sa vlašću koja o njima brine, ali u Banovićima, kroz koje je sumorno čak i proći da se ne zadržavaš. Tu se u zraku osjeća zagađenje i siromaštvo, kakvo se osjeća u nekim afričkim sredinama. Ima u tim Banovićima mnogo čestitog svijeta, neka nam halale, i oni se sigurno crvene zbog ovoga.

Na kraju treba pitati državu, štabove CZ i mudrosere koji su donijeli zakon da ljude policija lovi po ulicama naših gradova i piše po 500 BAM kazne, zato što na otvorenom ne nose maske.Ovdje se vidi na stotine ili čak više hiljada ljudi, doslovno jedno na drugom.

Hoće li organizatori ovog korona derneka odgovarati ili je političarima sve dozvoljeno?Ako jeste, onda je odgovor na pitanje iz naslova – NEMA!

Uostalom taj video uradak se ne može prepričati, pa je bolje da sami pogledate o čemu se radi na ovom linku https://fb.watch/1MtHz8BiIX/

Nema poruka za prikaz