MOŽE JOŠ PUNO TOGA DATI: Evo kako da pametno iskoristite vaš stari Android

Napravite od njega muzički player

Jedan od najpopularnijih načina da ponovo iskoristite stari telefon jeste da obrišete sve apliakcije sa njega i pretvorite ga u muzički player.

Najbolje od svega, možete da ga koristite kod kuće i tako automatski punite ili puštate muziku sa njega uz pomoć bluetooth konekcije.

A s obzirom na to da postoji veliki broj striming servisa, čak vam nije potrebno ni puno interne memorije.

Alarm

Postoji mnoštvo aplikacija koje će pretvoriti vaš stari telefon u savršen budilnik.

Samo stavite telefon na policu ili komodu, uključite ga u struju i imaćete sat koji će vas buditi uz vaše omiljene melodije.

Daljinski

Mnogi telefoni imaju infracrvene “blastere”, što znači da mogu da budu korišćeni kao daljinski upravljač za vaš televizor.

Googleova prodavnica aplikacija ima pregršt aplikacija koje možete da koristite kako biste pretvorili svoj stari telefon u daljinski, a mnoge velike kompanije imaju i posebne aplikacije za svoje televizore.

Auto kamera

Ove kamere su postale izuzetno popularne proteklih godina jer uz pomoć kamere u autu možete da riješite svaku spornu situaciju u kojoj možete da se nađete u saobraćaju.

Mnogi telefoni mogu da snimaju HD video, a imaju i GPS praćenje.

Bezbjednosna kamera

Vaš stari Android telefon možete da iskoristite i kao bezbjednosnu kameru u vašem domu.

Servisi kao što je Manything dozvoljavaju vam da u realnom vremenu strimujete sliku na novi telefon, postavite opcije da se kamera pali na osnovu detekcije pokreta ili šaljete glasovne poruke kako bi otjerali pljačkaše.

Nema poruka za prikaz