Nakon novih mjera i zabrana iz restorana poručili: ‘Laku noć Hrvatska, jednom ćete se sramiti’

U Hrvatskoj su jučer i zvanično predstavljene nove mjere koje su na snazi od 28. novembra do 21. decembra.

Mjere podrazumijevaju zatvaranje restorana, kafića, te se ne mogu organizovati ni adventi.

Nakon ove odluke, oglasio se i poznati kafić iz susjednje zemlje La štruk.

Njihovu objavimo prenosimo u potpunosti.

Kad vrijeme malo razbistri glave, a strah se kao asimptomatski slučaj prikrije u vama do idućeg ludila, bit će vas stid ovoga što radite (ako uopće imate obraza ispod tih maski iza kojih se skrivate).

I ne samo vas u stožeru koji krivnju za svoju nesposobnost i nedosljednost prebacujete na ‘neodgovorne građane’, ne samo vas epidemiologe, imunologe, pulmologe… i ostale ‘loge’ koji ste se odvažili samoprozvati stručnima i medijski prostituirati, pričajući o nečemu o čemu očito ne znate dovoljno, umjesto da se bavite svojim medicinskim/znanstvenim radom i dajete maksimalni doprinos liječenju te pomognete preopterećenim i vrijednim medicinskim sestrama, liječnicima i ostalim zdravstvenim radnicima na koje je spao ogroman teret nesposobnog vođenja borbe s epidemijom.

I ne samo vas u nekim medijima koji potencirate strah, psihozu i senzacionalizam radi povećanja čitanosti, ne samo vas u politici koji iskorištavate situaciju da diskreditirate suprotnu stranku i skupljate političke bodove, ne samo vas u zdravstvu koji koristite koronu za prikrivanje kontinuiranog uništavanja zdravstvenog sustava,… nego najviše vas, dragi građani, koji ste pali pod utjecaj ove histerije.

Vas mladih, drčnih, buntovnih,… vas studenata, intelektualaca, umjetnika, erudita,… koji ste uvijek kroz historiju mijenjali svijet, a sada niste rekli ‘dosta je bilo’. A trebali ste. Jeftino ste prodali skupu godinu svojih života.

Link objave pogledajte OVDJE.

Nema poruka za prikaz