Nekoliko važnih faktora koji će vam donijeti pozitivan ishod kada je trening u pitanju

? Benefiti fizičke aktivnosti za naše fizičko i mentalno zdravlje su generalno svima poznati, ali uprkos tome često nam je, i u normalnim uslovima, teško implementirati neki vid treninga u našu dnevnu rutinu.

U jeku trenutne situacije trening nažalost može pasti na dno liste prioriteta.

? Ovo je test naše predanosti nama samima kao i naše mentalne snage. Zbog toga vas ohrabrujemo da pronađete vrijeme za sebe i tjelovježbu, i dopustite efektima treninga da pozitivno utječu na vaše zdravlje.

Nekoliko važnih faktora koji će vam donijeti pozitivan ishod kada je trening u pitanju:

1️⃣. ADAPTIRAJTE SE! Čovjek kao vrsta ima najveću sposobnost adaptacije kroz različite aspekte svog postajanja. Negativne misli o nedostatku resursa zamijenimo sa pozitivnim – sada imamo priliku da naša kreativnost dođe na vidjelo!

2️⃣. PRONAĐITE OSOBU KOJA ĆE VAM POMOĆI da ostanete dosljedni svom cilju ?. Da li to bio neko od vaših ukućana ili možda kolegica sa kojom ste dolazili na naše treninge, važno je da imate podršku! U nama je uvijek imate, ali to već znate, zar ne? 

3️⃣. ISKORISTITE DODATNO VRIJEME koje imate DA SE POSVETITE NEKOJ AKTIVNOSTI ILI VJEŠTINIza koju ranije niste imali vremena, da li to bilo poboljšanje fleksibilnosti, mobilnosti, rad na potencijalnim disbalansima pomoću korektivnih vježbi i sl.

#jerpromjenapočinjeodvas

Vaš Nahlin fitness centar

Nema poruka za prikaz