Olimpik protiv Sarajeva bez šefa stručnog štaba, Hadžić najavljuje dobar meč

Nogometaši Olimpika sutra će u okviru 15. kola Premijer liga Bosne i Hercegovine gostovati ekipi Sarajeva. Pred timom s Otoke je izuzetno zahtjevan susret u kojem se očekuje da prvenstveno odbrambeni dio tima bude na visini zadatka.

Olimpikov golman Adnan Hadžić jedan je od onih na kojim je najveća odgovornost u ovom duelu. U najavi utakmice na Koševu golman Vukova je istakao kako je njegov tim mogao i morao bolje u dosadašnjem dijelu prvenstva.

Sutra je pred Vukovima duel na Koševu, a Hadžić kaže da njegov tim ide na megdan gradskom rivalu kako bi se prikazao u što boljem svjetlu.

“Sarajevo je lider na tabeli i njihovi rezultati govore dovoljno o njima. Baz poraza su ove sezone, imaju najefikasniji napad i kada se sve sabere nakonstantnija su ekipa u ligi. Mi u susret na Koševu ulazimo bez nekog imperativa i sigurno da ćemo pokušati odigrati dobru utakmicu, postaviti se čvrsto na terenu i vidjeti šta će nam to donijeti u konačnici”, rekao je Hadžić u najavi duela protiv FK Sarajevo.

Susret na Koševu igra se sutra s početkom u 15 sati, uz direktan prijenos na platformi MojaTV.

Ekipu će sa klupe, nakon odlaska Esada Selimovića, predvoditi Dževad Šarić, koju će tu funkciju obavljati do imenovanja novog šefa stručnog štaba.

Nema poruka za prikaz