Porodica Eseda Radeljaša traži istinu!

Sumnje u uzrok smrti se pokazale opravdanim

Nakon što je službeno stigla potvrda o smrti Eseda Radeljaša, načelnika općine Ustikolina, porodica je dobila obrazloženje smrti kakvo dobijaju sve porodice u svijetu danas – covid 19!
Ali njegova porodica je postala sumnjičava, jer nije imao simptoma te zaraze i zatražila obdukciju, na što je službeno uzrok smrti promjenjen u – sepsu, s čime oni opet nisu bili zadovoljni.
Senzor saznaje iz povjerljivih izvora bliskih porodici, da porodica razmišlja koje korake će poduzeti, jer dobivaju oprečne informacije o uzroku smrti. Jedno od obrazloženja je da je sepsu izazvao kateter, a drugo da je možda uzrok sepse – maska!
Možda će ovaj slučaj pokrenuti novi pristup obrazloženju uzroka smrti, ako porodice budu zahtijevale obdukciju, jer je mnogima postalo sumnjivo da niko više ne umire ni od koje druge bolesti, dodaje naš izvor na kraju.

U svijetu što se tiče projekta PLANdemije ide se korak dalje. Odjednom je odnekud izbio”novi soj” virusa, kojem nisu stigli ni dati ime, ne znaju o njemu ništa, ali znaju da se širi osam puta brže od onoga i da što prije treba cijepiti najmanje sedamdeset procenata stanovništva. Iako ne znaju hoće li to opet biti dovoljna zaštita. U redu za vakcine su se našli političari i poznate ličnosti, kako bi ohrabrili one koji ne vjeruju u vakcinu, jer nije bilo vremena da se ispita.

Šta je u vakcinama koju primaju političari pred tv ekranima ne zna ni baba Vanga!

Nema poruka za prikaz