Poziv parovima iz cijele BiH: Besplatno vjenčanje na proljeće

Općina Travnik uputila je poziv parovima iz cijele BiH da u mjesecu martu, 2020. godine budu dio prakse svečane organizacije zajedničkog vjenčanja za više parova koje će biti upriličeno u prelijepom ambijentu srednjovjekovne tvrđave Stari grad u Travniku.

U okviru obilježavanja jedne od najsadržajnijih kulturno-zabavnih i sportskih travničkih manifestacija “Dan općine Travnik“, već je uveliko postala praksa da se kraj mjeseca marta okruni zajedničkim vjenčanjem.

Organizatori ovog jedinstvenog svečanog događaja u BiH ističu da je za sve one parove koji su odlučili svoju ljubav ovjekovječiti u proljeće iduće godine, ovo idealna prilika koju mogu iskoristiti, te uz brojne besplatne usluge i poklone i u društvu porodice i prijatelja uživati u jednom od najvažnijih dana u životu i to na najljepšem mjestu u Travniku.

Predsjednica OO manifestacije „Dan općine Travnik“ i sekretar Općine Travnik, Aida Daul kazala je da je Travnik poznat u BiH i u svijetu po osebujnim kulturno-historijskim pečatima i prirodnim ljepotama, kao i različitim značajnim događajima i znamenitim velikanima, ali odnedavno i po posebnim vjenčanjima koja izazivaju ogromno interesovanje i pažnju javnosti.

– Vjerovatno smo se svi u nekom trenutku života zapitali kako bi to trebao izgledati naš dan vjenčanja, po čemu ćemo ga najviše pamtiti, jer se nekako sjećanje brzo briše, međutim kada učinite nešto nesvakidašnje i neobično, onda taj događaj postaje poseban i nezaboravan, istaknula je Daul.

Svi parovi, koji se odluče na zajedničko vjenčanje na najatraktivnijem mjestu u Travniku, imaju priliku iskorisiti besplatne usluge vjenčanja, šminkanja, friziranja, keteringa, iznajmljivanja vjenčanice, kao i brojne druge besplatne pogodnosti.

Organizatori ističu da, na ovaj način žele doprinijeti obilježavanju, mnogima najvažnijeg dana u životu, te stoga pozivaju parove da dođu u Travnik po vjenčani list i po vjenčanje koje će zasigurno dugo prepričavati i biti ponosni što su dio jednog ovakvog događaja.

Nema poruka za prikaz