Predstavljamo CHICovnik 2020.

Nije tajna da je kraj godine rezerviran za sumiranje proteklih dvanaest mjeseci, neke nove planove i neke odluke koje će učiniti da budemo najbolja verzija sebe.

Upravo je taj osjećaj i želja da žene širom regije inspiriraju da svaki dan budu najbolja verzija sebe, bio motivacija dizajna ovogodišnje naslovnice ovog šarmantnog planera za žene.

Naime, uz naslovnicu na kojoj su hrabro istaknute riječi This girl has a plan, već prvim pogledom na planer, CHICovnik vas podsjeća kako svaka superžena (baš poput vas) s velikom pažnjom planira svoje vrijeme kako bi živjela život svojih snova. Svaki dan. Cijeli dan.

Klik OVDJE i prelistajte CHICovnik 2020.

Naslovnica otisnuta na tvrdim koricama planera koje pažljivo čuvaju više od 300 posebno dizajniranih stranica, uvezanih šivanim uvezom, dolazi u nijansama ljubičaste i ružičaste kako bi unijela vedrinu i u najstroži poslovni code.
Upravo su dame koje koriste CHICovnik za poslovno planiranje bile i motivator da u ovogodišnjem izdanju CHICovnika na stranici bude oznaka u kojem se tjednu godine nalazimo, kako bi svi eventovi i lansiranja novih proizvoda bila upisana u odgovarajući datum kroz samo par sekundi.
Točkice i pruge u kombinaciji sa cvjećem postaju zaštitni znak CHICovnika koji je ove godine hrbat presvukao cvjetnim uzorkom, dok su krugovi nejednakih veličina zasjali na naslovnici (i da, mislimo doslovno zasjali, zahvaljujući posebnom premazu koji naslovnicu čini još ekskluzivnijom i otpornijom za korištenje tijekom cijele godine).
Pruge su se u izdanju za 2020. udobno smjestile na stražnju koricu CHICovnika, a novost u ovogodišnjem dizajnu jesu i posebno dizajnirane korice s unutrašnje strane, kako bi kreativno putovanje kroz unutrašnjost CHICovnika započelo već na samim koricama.


U omiljenom formatu dimenzija 13,5 cm x 18 cm, CHICovnik će biti dovoljno pregledan za sve vaše obveze, no i dovoljno praktičan za nošenje u svakoj dnevnoj torbici. Govoreći o praktičnosti, CHICovnik tim je i ove godine u planer utkao dvije pokazne trake kako biste mogli istovremeno obilježiti dvije stavke u planeru, a kao uspješnica prethodnih godina se pokazao i utor za olovku koji dolazi u istoj nijansi kao i traka za zatvaranje planera koja će sve dodatne papire koje ubacite u CHICovnik zadržati unutar njegovih korica.
Na stražnjoj korici planera se nalazi i džep za vizitke, račune i ostale važne papiriće, a u kojem ćete pronaći set simpatično dizajniranih CHICovnik stikera kojima možete dodatno personalizirati svoj planer.

CHICovnik tim je lani po prvi puta predstavio i etikete za pakiranje poklona koje se nalaze na zadnjim stranicama planera, što je ujedno bio i prvi takav detalj na tržištu planera koji je oduševio sve dame koje su kupile svoj CHICovnik jer su etiketama maštovito (i personalizirano) ukrasile poklone za drage osobe. Stoga, obzirom na sjajne reakcije, CHICovnik tim je u ovogodišnje izdanje planera skrio čak 12 pažljivo dizajniranih etiketa za ukrašavanje poklona koje možete izrezati, stoga vjerujemo da će Instagram i ove godine preplaviti sjajni DIY upakirani pokloni.


Kreativnost CHIC dama već godinama se vidi i kroz zanimljivu paletu boja kojom ispunjavaju bojanku za odrasle koja se već nekoliko zadnjih izdanja nalazi u CHICovniku, no koja pak ove godine dolazi sa sanjarskim motivom pariških ulica.


Obzirom da svako izdanje CHICovnika prolazi kroz fazu testiranja od strane dama koje ga vole i koriste godinama, stranice planera dolaze za svaki dan u godini (o da, uključivši i subote i nedjelje) sa satnicama od 8:00h do 20:00h navečer, jer u CHICovnik timu vjeruju da su jutra prije osam sati rezervirana samo za jednu stvar, a to je druženje s obitelji ili odmor uz omiljeni topli napitak.


Uz planer tu je i TO DO, odnosno NOT TO DO lista za koju u CHICovnik timu vjeruju da je jednako bitna kako biste svoje vrijeme iskoristili na najbolji i najproduktivniji način.

Uz to, kako biste uistinu s novom godinom započeli s novim odlukama (ili boljim provođenjem starih) na početku planera ćete naći prostor za zapisivanje svog trogodišnjeg plana, no ne samo onog karijernog. Naime, CHICovnik će vas kroz 2020 motivirati da ostvarite i svoje osobne ciljeve, kao i one vezane za vašu obitelj i najmilije. Jer možda je upravo 2020. godina idealna da napokon okupite obitelj na onom pikniku u prirodi o kojem stalno maštate.


Uz sve to u CHICovniku ćete pronaći i listu za upisivanje svoj lozinki, listu za planiranje doktorskih pregleda, menstrualni kalendar, listu za omiljene web stranice i blogove kao i stranicu za upisivanje rođendana dragih ljudi.

Izvor: BONJOUR.ba

Nema poruka za prikaz