Rukovodstvo Predstavničkog doma Parlamenta Federacije BiH uputilo telegram saučešća povodom smrti zastupnika Mirsada Pece:

Iznenadna smrt dragog kolege i prijatelja Mirsada je veliki gubitak za sve nas koji smo ga poznavali. U ime rukovodstva i Predstavničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine upućujemo izraze iskrenog saučešća i dubokog saosjećanja vama, vašoj rodbini i prijateljima zbog smrti uvaženog i poštovanog dragog kolege Mirsada Pece.

Sa velikom tugom smo primili vijest o iznenadnoj smrti našeg zastupnika i iskrenog prijatelja Mirsada koji je cijeli svoj život posvetio borbi za zdravstvenu zaštitu građana i kroz svoj rad pokazivao neiscrpni izvor strpljivosti i izuzetne vrijednosti.

Svi zajedno smo izgubili velikog čovjeka kojeg su obilježavale izvanredne ljudske vrijednosti. Njegov odlazak je nenadoknadiv gubitak za sve nas. Iskreno se nadamo da će članovi porodice i prijatelji smoći snage da prevaziđu ovu izuzetno tešku i bolnu situaciju, navodi se u telegramu saučešća Rukovodstva Predstavničkog doma Parlamenta Federacije BiH.

Nema poruka za prikaz