SVEČANOST U TKD “BOSNA” – FAHRUDIN ADILOVIĆ – EVROPSKI KLUPSKI PRVAK U TAEK WON DOU

Dana 24.11.2020. godine u sportskoj taekwondo sali Sportsko – rekreacionog centra Bosna u Visokom, održana je svečanost proslave i promocija historijskog rezultata za naš TKD Kolektiv Bosna, osvajanje zlatne medalje i Europskog klupskog šampiona u kategoriji – 57 kg na osmom Europskom klupskom prvenstvu održanog u Zagrebu.


Upriličeno je i rezanje svečane torte kao i uručenje pehara i nagrade ispred TKD Kolektiva šampionu Fahrudinu, a koju je uručio glavni i odgovorni trener Edin Kajević Kaja.

“Ovaj uspjeh Fahrudina Adilovića je historijski uspjeh za naš Taekwodno Kolektiv Bosna, a koji nas je podigao stepenicu više i usmjerio u klub odabranih i najboljih Taek won do klubova u Europi! Ako Bog da naš Fahrudin će svojim radom i treniranjem zaslužiti i dostići olimpijsku normu te nastupiti na olimpijskim igrama te nas obradovati kao što nas je i sad obradovao ovim vrhunskim rezultatom. Mi kao TKD Kolektiv Bosna sa svojim trenerskim osobljem ćemo mu pomoći na tom zvjezdanom sportskom putu. Posebno hvala  kako roditeljima Fahrudina tako i roditeljima naših ostalih članova kao i našim prijateljima i svima onim koji podržavaju naš TKD Kolektiv”, saopštio je Edin Kajević.


Program obilježavanja vodio je poznati sportski novinar Rešad Mamela.
Proslavi i promociji rezultata su prisustvovali članovi, roditelji, prijatelji kao i sportski radnici i sportski novinari!

Poslije promocije i proslave rezultata upriličen je i spektakularni vatromet, a sve u čast Europskog šampiona.

Nema poruka za prikaz