Uključimo senzore protiv korumpiranih službenika, koji su naše sluge, a ne gospodari!

Ustanimo protiv nepravde!

 • – Video koji sam juče objavio pogledalo je za jedan dan 250 000 ljudi, a komentarisalo preko 1 500 ljudi. Dobio sam plebiscitarnu podršku za moju odbranu prava na slobodan život, bez šikaniranja od strane građevinske inspekcije, Stari grad u Sarajevu, koja mi bez ikakvog razloga već mjesecima zagorčava život. Krenulo je od bezazlenog pokušaja da ojačam potporni zid, koji nosi moju terasu i ulaz u kuću, za što su mi odmah obustavili radove, što sam ja ispoštovao i uložio dokumentaciju za potrebne dozvole, iako je apsurdno da za tekuće popravke tražim urbanističku i građevinsku dozvolu, kao da pravim olimpijski bazen, a ne obnavljam postojeći zidić od dva metra u mom dvorištu.
  Inspektori su očito od mene očekivali reket ili barem strah, kakav proizvode kod drugih ljudi. Ja sam se svemu suprostavio i upao u nevolje kakve sanjati nisam mogao. Nisam ni politički podoban, jer nisam član nijedne stranke i svaku mogu kritikovati ili pohvaliti za njen (ne)rad, ali sam na žalost puno više puta u situaciji da kritikujem.
  I sami znate kako živimo i ima li iko mnogo razloga da bilo koga iz vlasti hvali!
  U tri mjeseca su me inspektori nekoliko puta uznemiravali, lupajući po mojim vratima, kao gestapo, i pravili zapisnike o zidiću kojeg dalje nisam radio. A onda su izrazili želju da mi uđu i u kuću, jer su navodno dobili prijavu da radim nešto u kući. Ja sam ih dvaput nekako uspio spriječiti u tome, uvjeravajući ih da ne izvodim nikakve radove, ali su oni treći put doveli veliko pojačanje u specijalnoj jedinici policije, koja je djelovala na mene zastrašujuće s onim fantomkama, jer nisam čovjek izvan zakona i navikao na to.
  Prisilili su me da pustim tog službenika općine da uđe u moju kuću. Ostalo sve možete vidjeti na videu. Ja vam se iskreno zahvaljujem za podršku i moram reći da sam zahvaljujuće tome osjetio neku snagu i sigurnost. Shvatio sam da nisam sam i da je ovo pravi način da se borimo protiv zuluma korumpiranih opštinskih službenika.
  Svi možete vidjeti na koji način sam ja to izveo. Svi možete snimati tajno ili javno nepravdu koja vam se nanosi, a mi se nikog ne plašimo da to objavimo i tako razotkrivamo kriminalce, koji žive na našoj grbi, a ponašaju se prema nama kao zli gospodari.
 • Molim da dijelite video i pratite moj kanal, na kojem će uskoro biti puno mojih radova!

Nema poruka za prikaz