Vaš servis Systems Servis

  1. Kompanija Systems Servis DOO je prvak u svojoj branši i svojim djelovanjem utiče na raznovrsnost ponude na tržištu Bosne i Hercegovine.
    Njihov profil poslovanja možete pogledati na www.bizbook.ba, a kako ova kompanija zapravo posluje, koji su im standardi, planovi i vizija, pročitajte u našem Bizbook blogu u kojem vam donosima intervju sa vlasnikom i direktorom ove kompanije gosp. Smajilom Beširovićem.

Systems Servis d.o.o. je kompanija sa sjedištem u Gradačcu koja se bavi prodajom i servisiranjem Perkins motora. Sertifikovani su od strane proizvođača motora Perkins, te posjeduju znanje, kompletnu servisno-tehničku dokumentaciju, kataloge originalnih rezervnih dijelova za bilo koji Perkins motor, te dijagnostički softwer za Perkins elektronske motore najnovije generacije. Detalje njihovog poslovanja, načine rada, te planove koje imaju za razvoj, donosimo u našem slijedećem intervjuu sa direktorom ove kompanije gosp. Smajilom Beširovićem.
1. Koji proizvod/uslugu predstavljate na poslovnim sastancima? Prvu uslugu koju predstavljamo na poslovnim sastancima je prodaja Perkins dijelova i servis radnih mašina. Baziramo se na potrebe klijenta, te System Servis je u obavezi da riješi bilo koji problem na motorima, ili da obezbijedi traženi rezervni dio. Po tome smo prepoznatljivi i predstavlja naš radni moto.
2. Vaši klijenti/partneri su? (Profili kompanija) Obzirom da je naša djelatnost izuzetno specifična, te da naše usluge nisu za sve kompanije, djelatnosti koje su nam ciljane su građevinarstvo, niskogradnja i putevi. Bilo da je Vaš Perkins motor u traktoru, rovokopaču, agregatu, viljuškaru, bageru, valjku ili u nekoj drugoj specijalnoj mašini, za nas to ne predstavlja problem. To je jedan od razloga zašto smo članovi Bizbook mreže: širenja priče o SYSTEMS SERVIS-u i dolazak do što većeg broja kompanija sa kojima možemo raditi.
3. Koji je najveći uspjeh Vaše kompanije? Najveći uspjeh naše kompanije su zaposleni koji najviše doprinose uspjehu i zadovoljani kupaci/partneri, uistinu se trudimo da motiviramo tim, jer motiviran tim je ključ uspjeha, a naši partneri su naša najbolja reklama za bolji rad i unapređenje. Radimo prema vlastitim kapacitetima, što uključuje naše znanje, sposobnosti i fleksibilnost.
4. Koji su planovi daljeg razvoja? Vjerujemo da je edukacija tima korak ka razvoju, shodno tome, svakako ćemo ulagati u nove kadrove, te se truditi da napredujemo u našoj branši. Upošljavanje je naš najjasniji plan i nadamo se da ćemo ga ostvariti.
5. Vaše misljenje o privrednoj sceni u BiH? Iako mnogi smatraju da trenutna ekonomska situacija nije najbolja za privrednike i BiH, mi smatramo da svako sebi stvara priliku za rast i razvoj. Naša tržišna pozicija nam o mogućava ostvarivanje poslovne saradnje sa mnogim klijentima na najjednostavniji način bez komplikovanih procesa, jer radimo ono u čemu smo najbolji, poštijemo propise i zakone naše zemlje, te djelujemo u pravcu razvoja naše privredne scene.

Nema poruka za prikaz