(VIDEO) Hrabra maca spasila četverogodišnjaka od napada psa, a sve su snimile nadzorne kamere

Kada je riječ o psima, rečenica koju najčešće čujemo je da su oni čovjekovi najbolji prijatelji. To u većini slučajeva i jest istina. No ponekad se dogodi i ono suprotno. Ponekad su psi agresivni zbog svega što su kroz život prošli, zbog raznih trauma i zbog toga što ih ljudi nisu tretirali dobro.

Ne znamo koja priča stoji iza ovog napada, no činjenica je da je pas iz priče napao malog dječaka i činjenica je da bi posljedice bile puno gore da stvar nije spasila jedna hrabra maca.

Kada je maca ugledala psa koji je oborio dječaka na pod i grizao ga, sletjela se na njega i otjerala ga. Sve su to snimile nadzorne kamere, a hrabra mačka postala je heroj vrlo brzo. Dječak je odvezen na hitnu te je završio s deset šavova na nozi, a da nije spašen na vrijeme, stvari bi bile puno gore.

No priča tu nije stala. Ista ta maca jednog ih je dana pratila iz parka do doma i oni su je odlučili zadržati. Susjedov je pas uspavan jer je procijenjeno da je opasan za okolinu. Strašni napad i macin herojski čin možete pogledati u videu koji slijedi.

Nema poruka za prikaz