Poziv navijačima da na utakmicu protiv Portugala ponesu što više zastava sa ljiljanima

Podijelite ovaj članak:

Poruka Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine da se na utakmicu protiv Portugala na Bilinom polju (sutra od 20:45 sati) nose samo državna obilježja, odnosno pokušaji “protjerivanje” ljiljana sa tribina, izgleda da su prelili čašu.

– Dozvoljeno je unošenje zastava i drugih navijačkih materijala isključivo sa državnim obilježjima Bosne i Hercegovine i Portugala – naveli su iz FSBiH prije nekoliko dana.

Bit će zanimljivo vidjeti da li će navijači koji dođu sa zastavom s ljiljanima biti vraćeni na ulazu, iako su prethodno kupili ulaznicu. Sigurno će ih biti mnogo i svi su to gotovo i najavili.

BH Fanaticosi, najvatreniji navijači naše reprezentacije, oglasili su se te pozvali sve naše navijače da na Bilino polje dođu sa zastavama ljiljana.

– Sve one kojima je Bosna i Hercegovina u srcu pozivamo da u ponedjeljak, na utakmicu protiv ekipe Portugala, ponesu što više zastava s ljiljanima. Povod je performans koji nastojimo održati sa svima poznatom pjesmom koja dugo nije bila na tribini. Početak je u 20. minuti. Vidimo se – poručili su najvatreniji bh. navijači.

(Faktor.ba)

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x