Narod ima vlast, kakvu zaslužuje!

Podijelite ovaj članak:

Dok se ovih dana na društvenim mrežama najviše vrti porodica Rame Isaka, koji zbrinjava jednog po jednog člana porodice valja se prisjetiti ko mu je to omogućio i odmah će nam sve biti jasnije.
Trojka je nastala od prebjega, poput ovog Zvizdića i okorjelih komunjara kojima nije ništa sveto, pa pristaju na svaku ucjenu kako bi zadržali svoje privilegije i kao Ramo zbrinuli svoje. Prvo ta trojka radi kao i Predsjedništvo BiH ili kao ovi hajvani sa slike, pa čemu se nadati od njih, a onda su tu likovi poput Nikšića, Forte i spomenutog Rame?!


Zbrinjavanje porodice ima kod nas duboke korijene, samo što to neko uradi mudro u tajnosti, kako inače provodi i čitav život na raznim funkcijama, poput Šefika Džaferovića.

Korupcija je toliko ušla pod kožu našeg naroda, da mnogi odobravaju ovakve rabote i smatraju one koji ih čine sposobnima, to se vidi iz komentara na društvenim mrežama, a svi znamo da naš insan ne zna otići ljekaru “praznih ruku”, ni hodži, ni učitelju, policajcu…I onda osvanemo u državi koju vode likovi iz ove priče, pa se ibretimo, psujemo državu i čekamo novu priliku da naše kriminalce dovedemo na vlast, pa da im oni pokažu!

Šta očekivati od beskarakternog lika poput ovoga, koji danas ne propušta nijednu priliku da nas uvjerava kako je Bakir Izetbegović najveće zlo na dunjaluku, a nekad je promukao pričajući o njemu hvalospjeve?

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x