Dobro.ba, je dobro u koje se ne smije dirati!

Podijelite ovaj članak:

U nedostatku političkih ideja koje bi donijele neki politčki poen, većina naših političara pribjegava tome da blati druge političare i sve što je na bilo koji način povezano s njima.
Udruženje Dobro.ba je učinilo toliko dobra da je stvarno odvratno udarati na Elvedina Okerića, zato što je pomogao ovom udruženju ili samo zato jer je aktuelni ministar Adnan Delić jedan od njegovih osnivača.

Adnan Delić


Zar nema dovoljno slučajeva korupcije epskih razmjera i trošenja novca na privatna putovanja, izgradnju i ostale korupcione radnje, pa treba udariti na onog ko je po zakonu imao pravo izdvojiti neku sumu za opšte dobro?
Adnan Delić nije više aktivan u tom udruženju, a koliko hajra je s tim udruženjem uradio teško je sračunati ovim dunjalučkim mjerama. Dok je on obilazio povratinike po manjem bh (č)etnitetu, ovi što ga danas napadju nisu nikad ni pomišljali da pomognu te nevoljnike. A šta da i jest aktivan? Zar bi to trebalo biti kompromitirajuće umjesto da mu diže ugled? Mislite da su političari u zapadnim demokratijama imuni na društveno koristan rad? I takvi se najviše cijene!
Napad na dobro.ba i dobrog ministra Adnana Delića, je politički pucanj u vlastito koljeno. Dobro će se uvjek odbraniti od zla, jer je Gospodar svjetova uz one koji čine dobro!

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x