Priprema li to neko napad na SAD, a da mi obični smrtnici ne znamo?

Podijelite ovaj članak:

– Znate li po čemu se najbolje vidi da je genocid nad Palestincima po vjerovatno planiran u SAD i Izraelu, da im je Hamas samo poslužio kao trojanski konj?

Vidi se po tome, da se uopšte ne traži prekid tog, kako oni kažu – rata, što je prvi slučaj u modernoj historiji! Do sad se odamah u svim sukobima “izražavala zabrinutost” i tražio hitni prekid neprijateljstva, sjetite se samo Ukrajine.
Ovaj put se čak blokiraju rezulucije UN (ujedinjeno ništa), koje samo pozivaju na prekid ratnih aktivnosti, jer to je poziv samo Izraelu, odavno s druge strane nema nikakvog oružanog otpora! Sad su sve sile upregnute u smjeru da se niko ne bi umješao na stranu Palestinaca, a na stranu Izraela su svi dobro došli, kao juče onaj kepec Makron, iako je on ionako neuporedivo jači.

Boje se da neće imati potpunu kontrolu i da bi moglo biti žrtava među amerima, pa da to izazove revolt domaće javnosti, ovako bi im najbolje odgovaralo da raketama sve završe!

Najbesmisleniju izjavu u svom životu sam čuo juče od onog Entonija Blinkena “ako budemo napadnuti mi se moramo braniti”?

Priprema li to neko napad na SAD, a da mi obični smrtnici ne znamo? Zašto su oni otišli desetine hiljada kilometara od svoje zemlje da se brane? Zar se samoodbrana ne podrazumjeva kad si na svom kućnom pragu, a na tuđem si napadač, valjda?

Preneseno sa fb

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x