Planika donirala 1159 pari obuće za poplavljena područja

Podijelite ovaj članak:

Planika donirala obuću za pogođene poplavama u saradnji s Pomozi.ba

Kompanija Planika pridružila se humanitarnoj akciji organizacije Pomozi.ba za pomoć stanovništvu pogođenom katastrofalnim poplavama koje su nedavno zadesile brojne regije Bosne i Hercegovine. U okviru svoje donacije, Planika je osigurala 1.159 pari obuće kako bi olakšala svakodnevni život onima koji su izgubili svoje domove i imovinu.

Osim materijalne pomoći u obliku obuće, Planika je već ranije uplatila i novčanu donaciju, čime su dodatno podržali napore za pružanje pomoći ugroženim zajednicama. Njihov doprinos značajno je olakšao napore Pomozi.ba, jedne od vodećih humanitarnih organizacija u zemlji, koja nastoji odgovoriti na hitne potrebe stradalih, osiguravajući hranu, smještaj i druge osnovne potrepštine.

Pomozi.ba je već nekoliko puta apelovala na preduzeća i pojedince da se uključe u ovu akciju, naglašavajući kako su poplave ostavile veliki broj ljudi bez krova nad glavom i osnovnih sredstava za život. Donacije poput one koju je osigurala Planika predstavljaju ključnu podršku u oporavku pogođenih područja i ponovnoj izgradnji života.

Ova gesta Planike šalje snažnu poruku o društvenoj odgovornosti kompanija, pokazujući kako zajedničkim snagama mogu ublažiti posljedice prirodnih katastrofa i pružiti podršku ljudima kada im je to najpotrebnije.

Humanitarna akcija Pomozi.ba ostaje otvorena za sve kompanije i građane koji su u mogućnosti da pomognu, a donacije se mogu uplatiti na njihov račun ili putem online platformi.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x