(Video) Vraća li se Emir Kusturica u svoje Sarajevo?

Podijelite ovaj članak:

Nemanji Kusturici, poznatijem po imenu Emir, desilo se isto što se desi svakom ko izda svoju domovinu, narod, vjeru…

Poznati je kako su u historiji ljudskog roda prolazili takvi (ne)ljudi i nije se ništa drugo očekivalo ni u njegovom slučaju.

Njega je svaki srpski režim od Slobodana Miloševića do danas, vodao po skupovima i pokazivao kao svetu kravu. Citirale su se izjave te “mudre glave”, “svetskog genija”, a Srbina uz sve to, ali je na kraju pukla tikva.

Neko je iz režima Ace Litijuma (Aleksandra Vučića) udario negdje na Nemanju i njegov biznis na Fruškoj gori ili “Andrićgradu” u Višegradu. Sve se poklopilo sa dolaskom najvećeg svjetskog zagađivača “Rio Tinta” u oblast gdje caruje Nemanja i on je krenuo sa video obraćanjima koja izazivaju buru.

Najprije se to vidjelo na društvenoj mreži X, kako neki prvo s nevjericom komentarišu to što je Kusturica na jednoj strani a srpski režim na drugoj. Onda su mu počeli oduzimati titule, nije Srbin, nije genije itd., a počeli dodavati pridjeve “seronja”, “balija”, “smeće”…

Neki su nabavili kokice i prate sve, a režim se hvata za glavu, gdje baš sad da im se odmetne bot, od kojeg su godinama pravili autoritet, kad imaju velike probleme s narodom i opozicijom u vezi tog Rio Tinta.

Za one koji ne znaju o čemu se radi, dovoljno je da kažemo da je Rio Tinto, najomrznutija međunarodna korporacija, koja po svijetu kopa rude potrebne industrijskim zagađivačima i ostavi iza sebe pustoš!

Srpska vlast se uz pomoć skoro svih medija u Srbiji i armije botova na društvenim mrežama postavlja na stranu te štetne strane korporacije, na štetu zdravlja i životne sredine svojih građana i ubjeđuje ih da je to za – njihovo dobro!

Uz to srpski režim pokušava narod ubjediti u dvije stvari, da je Rio tinto štetan, ali je za to kriva opozicija koja je prije dvije decenije potpisala neki ugovor s njim, a ujedno da će i sa dolaskom Rio Tinta procvjetati srpska ekonomija.

Ali da je zato zaslužan veliki vođa, Aleksandar Vučić, koji sad ima drugo ime, Aca Litijum, zbog prosperiteta “koji očekuje” Srbiju!

Za to vrijeme, Nemanja Kusturica, objavljuje nostalgične priče o svom Sarajevu, kupuje opremu za brijanje i sprema da se ponovo okupa nakon trideset i kusur godina, jer ovakav ne može među svoje Bošnjake!

Nabavite i vi kokice, dragi pratioci portala senzor.ba bit će ovdje preokreta više nego u bilo kojoj seriji!

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x