Adnana: Najteže mi je gledati babu kako skuplja novac za operaciju

Podijelite ovaj članak:

Selmir Alić svakodnevno boravi na ulicama Bugojna i Donjeg Vakufa gdje prodaje domaće kolače. Sav prihod od prodaje namijenio je za svoju operaciju.

Podsjećamo, Selmir je bubrežni bolesnik, redovno odlazi na dijalize, a budući da mu je supruga odlučila donirati bubreg, za operaciju mu je potrebno 17.000 eura. Dosadašnje preglede, pretrage i tretmane platio je 8.000 eura.

Selmirova kćerka Adnana na svom je Facebook profilu objavila doista emotivan status, koji prenosimo u cjelosti:

“A najveća bol je gledat svog babu na ovaj nacin da skuplja novac da bi se operisao. Najveća bol je kad je sve u novcu, a Allah daje iskušenja Pa poslije njih dođe olakšanje. Molim Allaha da svemu ovom dođe kraj i da vas vidim sretne i nasmijane Insallah”, poručila je Adnana, te je kasnije napisala dodatna pojašnjenja:

“Moj babo treba da ide na transplataciju bubrega u Tursku. Sa novim predračunom u bolnici Medical operacija košta 17000 eura. Babo je već bio sa mamom na pretragama u Turskoj gdje su platili 8000 € pretrage.

Babo i Mama su skupili dosta novca uz pomoć dobrih ljudi i uz to da babo ide da prodaje kolače

Draga braćo i sestre ja vas pozivam da odradimo ovaj apel koji traje vec duže vrijeme da moj babo ode Insallah za Tursku da obavi transplataciju. Molim Allaha da moju mamu nagradi Džennetom sa najljepsim mjestom da nije ona htjela da bude donator i da nije bilo nje mi ne bi mogli pomoći mom babi.

Za uplate možete da šaljete preko Westerna na ime Selmir Alić i Hidajeta Alić mjesto Bugojno Bosna i Herzegovina. Ili na Paypal račun https://www.paypal.me/alukic327. A Koliko Ko uradi trun dobra vidjet će ga. A ko Koliko trun zla vidjet će ga”, poručila je.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x