Užasan video iz Tuzle: Hajrudin snima TikTok video, dok u uglu sobe koji ne pokriva kamera navodno tuče ženu.

Društvenim mrežama kruži video porodičnog nasilja, na kojem agresivni muškarac tuče ženu, za koju tvrdi da mu je supruga, prenosi Crna Hronika.

Prijeti joj da ga ne smije prijaviti policiji, govori kako je on toliko hrabar da smije čak i lajvati na TikToku kako to radi.

Prema posljednjim informacijama, hrabri građani koji su vidjeli snimke su ga prijavili policiji, a policijski službenici ga sada provjeravaju.

Radi se o TikTokeru pod nadimkom huka_tz_opaki, odnosno, Hajrudinu Malagiću iz Tuzle.

Malagić na TikToku ima jedan zaključani i jedan javni profil, a sporni snimak kruži Instagramom. Na njemu se vidi kako muškarac u uglu sobe koji ne pokriva kamera navodno udara ženu.

Oglasila se Hukina supruga Nurka: “Samo me gurnuo…”

Društvenim mrežama kruži video porodičnog nasilja, na kojem Hajrudin Malagić tuče ženu, za koju tvrdi da mu je supruga. On je na TikTok nalogu huka_tz_opaki i huka_tz objavio snimke.

Prema informacijama, hrabri građani koji su vidjeli snimke su ga prijavili policiji,a iz Uprave policije MUP-a TK su se sada oglasili.

“Po istoj prijavi odmah su postupili policijski službenici PS Istok, o događaju je upoznata dežurna Tužiteljica KTTK-a, te se poduzimaju dalje mjere i radnje po nalogu i pod nadzorom iste”, rekli su kratko iz Uprave policije MUP-a TK.

Redakciji portala Crna-Hronika javila se porodica Malagić tačnije Hajrudin i Nurka koji tvrde da imaju dokaze da nije suprug pretukao suprugu nego da ju je samo odgurnuo.

“Iza cijelog slučaja krije se sasvim nešto drugo”

“Hajro nije udario mene, nego me samo odgurnuo da ne dođem na TikTok gdje mi psuju djecu i unučad. Ja sam ušla u lajv gdje psuju mom mužu, meni, psuju nam djecu i unučad a on mene samo odgurno da ne psujem jer sam bila i više nego iznervirana njihovim ponašanjem i provokacijom.

Mi već ovo mjesecima prijavljujemo gdje policija koja nije poduzela ništa, što se skidaju slike naše djece, naše unučad i naše slike i to postavljaju po društvenim mrežama. Cijela porodica nam je ugrožena zbog toga. Uzimaju slike u ucjenjuju nas. Traže nam pare.

“Za sve kriv zet”

Iza svega stoji jedna porodica za koju je moja kćerka bila udata. I kad je otišla od njih, svima nama prave pakao od života. Na početku su pravili lažne profile, a sada se ne kriju iza ničega. Nemamo više kome da se obratimo. Sve smo prijavljivali ali ništa. I umjesto da nama pomogne policija ona dođe na vrata… Ja više ne znam šta da radim” , izjavila je Nurka Malagić za portal Crna-Hronika.

Podijelite ovaj članak:
Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x