Bihać: Djevojka ostala bez ruke radeći u mesnici

Podijelite ovaj članak:

Kako javljaju lokalni portali, djevojka, zaposlenica mesnice Semić u Bihaću je nesretnim slučajem ostala bez ruke.

Zašto svi šute da je djevojka od 25 godina neki dan izgubila ruku radeći u mesnici Semić u Bihaću? Djevojka nije bila prijavljena nikako i mašina joj je uhvatila ruku. Odnijeli su je zajedno sa mašinom u Kantonalnu bolnicu i nažalost ostala je bez ruke do lakta.Šta će sad biti sa djevojkom? Nema ruke,neće dobiti ni odštetu, Semić mesnica će i dalje nastaviti raditi. Postoji li inspekcija u ovog gradu kad treba kazniti firme poput Semića ili oni to riješe tako što daju meso inspektorima? Sad se desila katastrofa i to pokušavaju zataškati. Nijedan medij nije objavio ovu informaciju. Jesmo li postali tako loši ljudi, stoji u objavi na društvenim mrežama.

Građani su se potom javljali u komentarima, žaleći za tim šta je zadesilo ovu nesretnu djevojku, a javila se i jedna Berina, koja tvrdi da je zaposlenica firme Semić:

“Ovom prilikom se moram oglasiti kao zaposlenik firme Semić. Samo ću Vam reći svima da u našoj firmi nema niti jedan radnik koji nije osiguran jer se raspravljate oko osiguranja djevojke. Žao mi je što se desilo našoj kolegici,ali posao kao i svaki drugi ima svoje rizike Moramo samo shvatiti da je to stvar sudbine i da se moglo desiti nešto drugo bilo gdje i bilo kad. Naši direktori i šefovi će sigurno biti uz djevojku u bilo kojem trenutku jer su oni prvo INSANI pa sve ostalo.. Lp”, poručila je Berina P., piše Senzor.ba.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x