Borjana Krišto u Briselskoj “diplomatskoj ofanzivi”

Podijelite ovaj članak:

Poreski obaveznici Bosne i Hercegovine, a to su uglavnom Bošnjaci, jer oni drugi ne plaćaju pekaru kruha, ne kažem ti porez, platit će i put predsjedateljici Vijeća ministara Borjani Krišto da ode na ćaskanje u Brisel, s najvećim neprijateljem BiH u evropskom parlamentu, Željanom Zvoko.

Ona potnecira priču o opasnosti iz BiH od “islamskih terorista”, koju je pokrenula njezina bivša predsjednica Kolinda bezobraznog prezimena, a priliku su iskoristili nakon sukoba Izraela sa Hamasom, da tu organizaciju povežu sa Bošnjacima i Zovko je nigdje ne propušta.

Nedavno se proslavila s tim što je Stari most u Mostaru, svojatala kao “Hrvatsku kulturnu baštinu”, isti onaj most zbog kojeg je Hrvatska na čelu s Tuđmanom osuđena za udruženi zločinački poduhvat (UZP), kojeg su sustavnim granatiranjem srušili prilikom agresije na BiH iz Hrvatske.

Jedan od korisnika društvene mreže X je prokomentarisao susret sa riječima “promoterke zla”, na što je krenula ofanziva Željane Zovko, koja je po svoj prilici uključila u “slučaj”, obavještajne službe i policiju i zaprijatila da će korisnik biti deportovan iz EU, jerbo, ko može tu da bude, pita Željana Zovko!

Mi smo odlučili pitati EU parlament, kakvu to moć imaju njihovi zastupnici, da protjeruju korisnike mreže X iz EU, na želej nekih od njih. Poslali smo im screen shot sa mreže X, pa ćemo o tome pisati naknadno.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x