Bošnjaci potpisali kapitulaciju u Dodikovom vinskom podrumu!

Podijelite ovaj članak:
Pitalo je jedno siromašno dijete oca – babo šta se treba prodati da bi se kupile skupe limuzine, jahte, velike kuće… – Domovina sine, domovina, odgovori ojađeni otac!
– Ne treba biti vidovit pa znati da je “osmorka” pristala na sve i prije ulaska u vinski podrum neprijatelja države broj 2 (broj jedan je  Čović, koji je s njima u kolaciji u FBiH), nakon velikih pohvala koje stižu od zloglasnog dvojca, pa čak i Hrvatske od Plenkovića i Milanovića, ali i od do sad najvećeg izdajnika BiH i Bošnjaka, Fikreta Abdića!
Palestinizacija Bošnjaka će biti nagrađena i vječitim statusom kandidata za EU, koji je najveća prevara međunarodnih mudrosera do sad.
Status kandidata ćemo dobiti u četvrtak, ali inevsticije koje idu s tim i članstvo nećemo dočekati.
Razlog da se koče investicije će biti crnolistaši, dodici, čavare, cvijanoviće, kukići.., od kojih vrvi nova koalicija, a članstvo u EU nećemo dočekati zbog diskriminatornog Izbornog zakona, kojeg su nametnuli iz EU! S takvim zakonom tamo ne možemo, čak i kad bi nas željeli primiti, ali zbog većinskog naroda Bošnjaka, koji su većinom muslimani, oni to ne žele!
Zanimljivo je da su ovi iz “osmorke” dobili glasove naivnih Bošnjaka s pričom da neće koalirati s Fadilom Novalićem, koji je na crnoj listi kao i ovi gore. Izgleda da ta lista važi samo ako si musliman, što bi rekao šef vinarije za kapitulacije!
P.S. Da se razumjemo, nije mi žao SDA u kojoj je poniklo sedam od osam koalicionih partnera iz vinskog podruma, ali sam se opet potajno nadao da ipak nisu baš toliko pohlepni na vlast.
Ko nas je kleo, nije dangubio!
Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x