Cokoja: Ne trebamo vjerovati “gaćonjama” iz arapskog svijeta

Podijelite ovaj članak:

Vidim muslimani se čude i ljute, što su arapsko muslimanske države: UAE (Emirati), Bahrein, Oman i Sirija, glasali protiv Rezolucije o genocidu u Srebrenici. Iskren da budem, očekivao sam takav stav od još nekoliko arapskih država, a vjerovatno su jaka lobiranja takvo nešto spriječila.

S druge strane, jel vi stvarno očekujete nešto pozitivno od današnjih Arapa, njihovih vladara i uleme! Pa sutra će većina njih, ako dođe do toga, podržati Izrael i glasati da Izrael nije pocinio genocid u Gazi, nego se samo branio od “terorista.” Prodane duše i sluge zla, odavnoooooo!

Šta očekujete od arapskih vladara, kada su preci istih, prije 1400 godina na svirep način zaklali Poslanikovog, a.s., unuka hzr. Husejna. Njega i preko 70 članova njegove porodice, među kojima su bili žene i djeca, prvo su im prekinuli dotok vode a onda ih žedne poklali. Da, preko 70 ćlanova Poslanikove, a.s., porodice, na brutalan način su likvidirali. A oni koji su ih poklali i naredili da se zakolju, su Arapi, vjernici, puna ima usta vjere i pravde.

I vi se čudite što su takvi glasali protiv genocida nad preko 8000 muslimana BiH, a poklali Poslanikovu, a.s., porodicu. To su ljudi bez emocija, zatucani, željni vlasti i moći, vjera im služi za glumu pred masama, imaju svoju službenu ulemu koja ih podržava a ovamo, ruše i unuštavaju svako dostojanstvo ljudsko. Sjetimo se, da su i za vrijeme rata, većina tih država, podržavali Miloševića a nama slali hurme.

Nikome ne trebamo plaho vjerovati, posebno ovim “gaćonjama” iz arapskog svijeta. Držimo se svojih kapaciteta i jačajmo iste!

(Saudin Cokoja, Facebook)

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x