Da li je policajka iz Gradačca pobjegla u Italiju!?

Podijelite ovaj članak:

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona provjerava navode da li je policijska službenica MUP-a TK Dž. S. otkrila lokaciju trostrukom ubici Nerminu Sulejmanoviću gdje se nalazi njegova nevjenčana supruga Nizama Hećimović.

Prema nepotvrđenim informacijama, policajka je navodno bila u vezi sa Sulejmanovićem.

Tetka ubijene Nizame Hećimović, Zijada Vuković Pamuković podijelila je video u kojem ženska osoba označava Dž. S. kao policajku koja je otrkrila lokaciju i koja je, kako ona tvrdi, bila u ljubavnoj vezi sa Nerminom.

I sestričina je podijelila istu informaciju.

Zijada Vuković Pamuković rekla je ranije da je Nizama bila kod nje sedam dana sa djetetom prije nego što ju je Sulejmanović pronašao.

Sedam dana je bila kod mene, osmi dan su izdali lokaciju, osmi dan je saznao gdje se krije. Samo  je policija znala mjesto na kojem se Nizama skrivala”, rekla je Zijada i dodala da joj se Nizama žalila da ima problema i da je zato pobjegla kod nje. 

U medijima je objavljen dokument iz kog se vidi da je Nizama prijavila nasilnika, i šta je tražila, ali i to da monstrumu nije izrečena hitna mjera zabrane prilaska. Potom se saznalo da je Nizaminu adresu odao neko iz policija, da bi se kasnije pojavila još jedna informacija da je, mjesto gdje se Nizama krije od monstruma, otkrila policajka Dž. S.

Prema sada najnovijim komentarima koji se pojavljuju na društvenim mrežama Dž. S. je navodno pobegla u Italiju i navodno preti tužbama onima koji su objavljivali njeno ime i fotografije. 

Zvanične potvrde iz institucija o ovim navodima još nema.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x