Dan žalosti za “srpsku nejač”

Podijelite ovaj članak:

Danas 27.09.2023 će biti u Srbiji žalostan dan, ili Dan žalosti kako smo do sad navikli da zovu dan kad se tuguje za nekim ko je nevin stradao.
Sve bi bilo ok da je to dan žalosti za nevino stradalim policajcem na Kosovu, koji je hrabro stao na branik domovine, ali proglasiti dan žalosti zbog terorista koji su ga ubili i pokušali od manastira napraviti utvrdu iz koje bi ojačali poziciju Aleksandra Vučića za pregovore je pucanj u vlastita koljena.
I prije ovog sramnog čina, svi smo znali da je Vučić glavnokomandujući teroristima iz Srbije, ali nam je sad svima ponudio jasan dokaz.
Njegov plač što akcija nije uspjela je bio toliko iskren da od njega do sad ništa iskrenije nismo vidjeli. Požalio se mnogima na Aljbina Kurtija, koji teroristima nije dao nikakvu šansu i složno s ruskim ambasadorom njega proglasio krivim što akcija nije uspjela, što je potpuno tačno!
Sad neka žali što neće više imati nikog za podršku formiranja republike srpske na Kosovu, a dobro je što je s ovim danom žalosti pokazao to što smo svi znali, jer ima dosta ljudi koji ne vjeruju svojim očima!
Pogledajte više puta šta im je Vučić dao na polasku i poželio im sretan put, pa ćete vidjeti da ima za čim žaliti.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x