Dječak koji je plakao kad je reprezentacija BiH primila i treći gol dobit će dres sa potpisom

Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine preksinoć je poražena u Luksemburgu u meču 9. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa 1:4.

Već odavno Zmajevi su izgubili sve šanse za direktan plasman na EURO 2024, a ostaje nam baraž u kojem nikad nismo imali sreće.

Na utakmici Luksemburg – BiH bio je Said i njegov sin Edah koje je režiser uhvatio u prijenosu kako otac tješi svoje dijete zbog lošeg rezultata Bosne i Hercegovine (plakao kada je Luksemburg postigao gol za 3:0). Said je rodom iz Bosne i Hercegovine, iz Kalesije, a radi i živi u Luksemburgu.

Portalu GPMaljevac.com javio se naš vjerni pratioc Ermin S. koji je tražio pomoć u pronalasku dječaka kako bi ga ugodno iznenadio.

– Vi svakog nađete pa molim vas probajte i meni pomoći u ovoj potrazi. Možete li objaviti da tražim ovog dječaka ili njegovog oca s fotografije? Hoću ovom dječaku da poklonim orginal dres reprezentacije Bosne i Hercegovine sa potpisom igrača – poruka je koju je poslao Ermin, inače rodom iz Cazina, a živi i radi u Austriji (Hallein).

Nakon pola sata, portalu GPMaljevac se javio otac dječaka kojeg su povezali sa Erminom tako da će dječak uskoro dobiti dres reprezentacije Bosne i Hercegovine, a radi se o dresu Amara Dedića.

– Jako je sretan i ne može da vjeruje da će dobiti dres BiH – rekao je otac dječaka i zahvalio se Erminu i svima ostalima.

Podijelite ovaj članak:
Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x