Dodijeljeno 26 stipendija studentima povratnicima u Republiku Srpsku

Pod pokroviteljstvom Ureda dopredsjednika Republike Srpske iz reda hrvatskog naroda dodijeljeno je 26 stipendija studentima povratnicima na području entiteta Republike Srpske.

Ulaganje u obrazovanje, a s njim vezano i usvojeno znanje predstavlja temelj razvoja i napretka svake zemlje i društva te zalog sigurne i uspješne budućnosti, kazao je dopredsjednik Republike Srpske iz reda hrvatskog naroda dr. Davor Pranjić.

Po njegovim riječima, stvaranje kadra koji će donositi promjene te izrada strateških projekata kojima ćemo ga zadržati u ovoj zemlji, treba podići k vrhu ljestvice državnih interesa.

“Stvaranje kvalitetnog obrazovanog sustava i pomoć mladim ljudima moj su prioritet te je upravo stoga pod pokroviteljstvom Ureda dopredsjednika Republike Srpske iz reda hrvatskog naroda dodijeljeno 26 stipendija studentima povratnicima na području entiteta Republike Srpske”, rekao je Pranjić izrazivši nadu da će studentima ova pomoć dobro doći i da će im biti poticaj za daljnji rast i napredak, prenosi FENA.

Podijelite ovaj članak:
Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x