Dodikovo srbovanje sa tri prsta je šatorska politika

Podijelite ovaj članak:

Režim u Republici Srpskoj ponekad slijedi nacionalnu politiku koja se kreira u Zagrebu – izjavila je Jelena Trivić, predsjednik Narodnog fronta u emisiji “MAT” BN TV.

Srbija je, prema njenim riječima, pokazala odgovornost prema RS i njenom narodu kome je često dolazila pomoć iz Srbije, pomoć za bolnice, škole, opštine… na čemu je narod RS veoma zahvalan.

“Dodikovo srbovanje sa podignuta tri prsta je šatorska” a ne nacionalna politika – zaključuje Trivić.

“Svaka njegova tema o nacionalnom interesu je laž kako bi opozicija došla na sastanak i kako bi je zloupotrebio da bi se slikao sa nama i predstavio kao lider”, rekla je Trivićeva.

“Danas je Zoran Tegeltija postavljen na čelo UIO BiH. Narodna Skupština Srpske je 10. decembra 2021. godine donijela odluku o vraćanju nadležnosti Srpskoj, odnosno osnivanju Vojske Republike Srpske, VSTS-a i Uprave za indirektno oporezivanje i drugih agencija i institucija. Tada kao poslanik nisam za to glasala jer su to laži i znala sam da se to neće desiti. Zbog toga sam ponijela njihovu etiketu izdajnika”, objašnjava Trivićeva. 

Dodaje da Dodik danas želi istu stvar kada govori o pitanju državne imovine za koju ne zna ni šta je.

“Mi treba da glumimo ikebane dok on priča svoje bajke. Mi treba da mu glumimo dekor i cvijeće, dok on samo želi da nas stavi po svoje skute”, zaključuje Trivićeva u emisiji MAT BN TV, piše Buka.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x