Dokle će trajati otvorena sezona lova na Bošnjake?

Istina je da taj islamski faktor bitno utječe na VAR odluke i da se predvodnicima UZP sve gleda kroz prste, sezona lova na muslimane u svijetu traje već decenijama, ali rezultat nije morao biti ovako porazno loš!
Podijelite ovaj članak:

Čemu se Bošnjaci nadaju, kad i pored velikog političkog kapitala, nose gaće na štapu? Presude međunarodnih sudova za genocid i Udruženi zločinački poduhvat(UZP) su trebale biti zalog da će se Bošnjaci sve pitati prilikom uređenja države u kojoj su većinsko stanovništvo.

Osim tih presuda, na političkoj sceni imamo dvojicu putinovih pijuna (Dodik&Čović), koji bi u ovoj situaciji  u svijetu trebali biti toliko stišani da se ne čuju.

A umjesto toga, oni uz pomoć Srbije i Hrvatske(i naših opozicionara željnih vlasti) postadoše nezaobilazan faktor stabilnosti, ne smao BiH, već i šire.

Gdje je zakazala Bošnjačka politika?

Zakazala je i tamo gdje je bilo teško zakazati, gje smo imali penale da pucamo dok ne pogodimo, a tamo gdje je trebao biti VAR, tamo smo izgubili svaku šansu da bude odluka u našu korist!

Istina je da taj islamski faktor bitno utječe na VAR odluke i da se predvodnicima UZP sve gleda kroz prste, sezona lova na muslimane u svijetu traje već decenijama, ali rezultat nije morao biti ovako porazno loš! Imamo mi prijatelja i na istoku i na zapadu, ali ih je trebalo upoznati s problemom i zamoliti za pomoć.

Preče im je bilo baviti se tenderima i uskostranačkim interesima.

Zato možemo i na ovako lošem stanju u državi, reći samo, Elhamdulillahi!

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x