Dova kod Kabe za domovinu

Podijelite ovaj članak:

Gospodaru moj!

U ovom svetom gradu te molim da pomogneš domovinu Bošnjaka, Bosnu i Hercegovinu. Mi smo mali narod koji je preživio veliki zulum, ali i dalje stojimo na putu istine i borimo se da se Tvoja riječ poštuje.

Nad nama su tvoji i naši neprijatelji izvršili jedanaest genocida i raselili nas po čitavom dunjaluku, ali i dalje ne miruju. Svojim licemjernim metodama, prave od nas u našoj domovini građane drugog reda, a oni izvan domovine ionako nemaju nikakva prava.

Gospodaru, mi smo malobrojniji, ali smo odlučni da sačuvamo našu domovinu, vjeru, kulturu i običaje, po cijenu naših života!

Molimo te da nas ojačaš svojim melecima, da u tome uspijemo.

Mi nikad nismo otimali tuđe. Ne rušimo njihove bogomolje, čak ih čuvamo i obnavljamo, a njima smeta sve naše iako je to na našoj zemlji.

Molimo te da uništiš spletkaroša Kristijana Šmita, koji je očiti islamofob i koji nam radi o glavi usprkos tome što smo ga po našim običajima lijepo primili u našoj domovini.

Uništi politiku i planove sa istoka i zapada u kojima nema mjesta za muslimane.

Omili našem umetu nauku, pa da ne budemo u podređenom položaju u odnosu na neprijatelje islama.

Molim te dovama tvog i našeg miljenika Muhameda alejhiselam, da ne dozvoliš naš nestanak i naše lijepe domovine, koja je prostrana za ljude svih vjera!

Amin, amin, amin, Rabbilalemin!

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x