Dragan Bursać o hapšenju Dejana Kostića: Banjaluka je sistematski odgojila djecu kojoj su nasilje, zlostavljanje i tortura sastavni dio života

Banjalučka policija u nedjelju je uhapsila Dejana Kostića (1990.) iz Banje Luke zbog zlostavljanja neimenovanog banjalučkog konobara, što je dokumentovano i potresnim videom.

U međuvremenu, objavljen je još jedan video ovog nasilnika koji maltretira mladića u svom automobilu.

Sve ovo je potreslo građane Banje Luke, što je izazvalo i reakciju banjalučkog novinara Dragana Bursaća koji se tim povodom oglasio na društvenim mrežama.

“Banjaluka grad urbicida, elitocida, etničkog čišćenja, miniranih i srušenih džamija, grad pizdunskih ćutologa koji je mirno posmatrao kako mu četnici odvode sugrađane devedesetih u izbjeglištvo ili smrt, sjetio se da je “ugrožen” od nekih huligana Borčevih baš jutros?!

Ne serite!!!

Pa Banjaluka je sistematski STVORILA, RODILA I ODGOJILA djecu kojoj su nasilje, zlostavljanje i tortura sastavni i poželjni dio života.

E, kad su tako uzgojena djeca stasala, kad više sa svojim mentorima nemaju nesrba za zlostavljanje, okrenula su se nekoj drugoj, prisutnoj djeci i njihovim roditeljima.

I šta kažete, problem se pojavio nedavno, prije par godina??? A do tada je sve savršeno funkcionisalo???”, napisao je Bursać.

fokus.ba

Nema poruka za prikaz