Džekin PR prije dva mjeseca pravio planove za ljeto, a Edin mu je rekao: “Sine dragi, 10. juna je finale. Igram u njemu”

Podijelite ovaj članak:

Edin Džeko igrat će 10. juna u Istanbulu utakmicu života, finale Lige prvaka protiv Manchester Cityja ili Real Madrida.

Dugogodišnji saradnik za odnose s javnošću kapitena fudbalske reprezentacija Bosne i Hercegovine, Jasmin Ligata, podijelio je na Facebooku iskustvo sa Dijamatnom, kada su pripremali planove za ljeto.

“Znamo se skoro 20 godina, zajedno radimo više od 12 godina. Prošao sam sa njim sito i rešeto, pa čak i od onih, koji ga danas zakivaju u zvijezde. Mnogi su mu podapinjali na putu prema tim zvjezdama, a on je uvijek ostajao dosljedan sebi. Sebi, svojoj porodici, svojim uvjerenjima. Znam koliko su mu teško padale neke stvari, neki tekstovi, mnoge laži, neistine koje je znao pročitati, nebuloze, koje su o njemu pisali, govorili. Smetalo bi svima normalnima, ali vjeru nije gubio!

Prije dva mjeseca sam ga pitao o planovima za juni, jer sam i sam morao isplanirati njegove obaveze po završetku prvenstva. U to vrijeme još nije odigrao ni četvrtfinale Lige prvaka, a rekao mi je: ‘Sine dragi, ne dogovaraj ništa. 10. juna je finale Lige prvaka. Igram u njemu.’ Vjerovao je. Znao je. Zaslužio ga je! Sjaji dijamantu” napisao je Ligata.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10160459267645690&set=a.10152492740960690&type=3
Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x