Eldar pitao za dimenziju vrata na OLX-u, trgovac mu odgovorio NE RADIM SA MUSLIMANIMA

Podijelite ovaj članak:

Eldar Mujagić je putem najposjećenijeg portala za kupovinu i prodaju u BiH OLX.ba poslao poruku u kojoj je pitao za specifikaciju ulaznih vrata

– Zanima me tehnička specifikacija ulaznih vrata sa slike broj 4, kao i cijena za dimenzije 110×210 + natprozornik 30×110 (š x v) – glasila je poruka koju je uputio Mujagić.

Na ovo pitanje je dobio šokantan odgovor od prodavca koji je glasio: “Prijatelju, ne radim sa muslimanima“.

Riječ je o prodavcu koji se na stranicama oglasnika predstavlja kao „zavjesezebra“, a Mujagić je kompletno iskustvo podijelio na Twitteru.

– Poštovani, iskreno Vaš odgovor me iznenadio. Smatrao sam da živimo u 21. vijeku, u 2019. godini, gdje je fašizam pobijeđen. Očito da ima još ovakvih izroda kao što si ti koji ljude dijele po koži, vjeri, naciji, imenu i drugim izmišljenim grupacijama. Ja sam Eldar, sin, brat, suprug, po nacionalnosti Bosanac, vjerski neopredijeljen, iako sam odgojen u muslimanskoj porodici, bošnjačkoj porodici, ni trenutka nisam manje ili više vrijedan od tebe zbog svega navedenog. Moja inteligencija i razum ne dozvoljavaju da ljude dijelim kao što to ti radiš. Ja dijelim ljudski rod na ljude i ****, ti svojim odgovorom si se svrstao u ovu drugu grupu – napisao je Mujagić.

Nakon što je korisnika koji „ne radi s muslimanima“ prijavio admistratoru portala, njegov profil ubrzo je suspendovan.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x