Evo što će ti se dogoditi ako sve napitke 9 dana zamijeniš običnom vodom

Podijelite ovaj članak:

Piti samo vodu i odreći se svih drugih napitaka? To bi moglo imati sjajne posljedice za tvoje tijelo Osim što je to dobro za tvoju liniju, dobro je i za cjelokupno zdravlje.

 Uz sve dobrobiti, uštedjet ćeš i novac. Alkohol je nezdrav, razni sokovi imaju previše šećera, a kava izaziva ovisnost – zapravo znamo odavno da jedino voda čini našem tijelu nešto dobroga (Ok, i neki čajevi, ali bez šećera ili meda i nisu tako fini, zar ne?!). 

Ali, jesi li ikada pomislila kako bi bilo dobro odreći se svih napitaka i piti samo vodu? Američka istraživanja otkrila su da takvi „vodeni režimi“ mogu napraviti čuda.  Brzo ćeš izgubiti na težini. Ako 9 dana zamijeniš sve napitke s vodom, to će ti zamijeniti 8 kilometara trčanja! Potaknut ćeš izmjenu tvari u organizmu te potaknuti kurenje masnoća. Osim toga, voda potiskuje apetit, a posljedica toga je smanjeni unos kalorija. 

Srce i mozak bolje funkcioniraju  Cijelo naše tijelo veselit će se dotoku kisika! Pet čaša vode na dan (jedna češa je 200 ml) smanjuje rizik od srčanog infarkta za 41 posto! Nakon osam čaša povećava se aktivnost mozga za 30 posto.  Koža postaje mekša i čišća  Prava ljepota dolazi iznutra! Voda čisti lice, a puno pijenja daje koži potrebnu vlagu te ona postaje čišća i mekša.  Smanjuje se rizik od bolesti  Pijenjem vode jača se imunitet, a otrovne tvari brže se apsorbiraju.

Tako se mogu izbjeći neke bolesti – poput visokog krvnog tlaka, upale mjehura pa čak i raka debelog crijeva.  Štediš novac  OK, ovo je prilično zgodan popratni učinak: ne trošiš više toliko na alkohol, kavu ili sokove! Jednostavno otvoriš slavinu i uživaš…

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x