(FOTO) Uslijedio odgovor McGregoru nakon teških vjerskih uvreda: Religija i porodica se ne dira

Podijelite ovaj članak:

Popularni borac Conor McGregor na Twitter profilu objavio je uvrijedljivu fotografiju upućenu rivalu Khabibu Nurmagomedovu, borcu koji ga je porazio u posljednjem meču. Objavu je brzo uklonio, ali su fanovi ipak stigli uslikati te se još uvijek nalazi na internetu.

Naime, McGregor je postavio fotografiju Khabibove supruge uslikanu na vjenčanju gdje aktuelni UFC prvak sjedi kraj svoje supruge. U pitanju je tradicionalno vjenčanje po pravilima islamske vjeroispovijesti, gdje je njegova supruga potpuno pokrivena. Uz tu fotografiju Irac je napisao:

“Prijatelju, žena ti je peškir”.

Fotografiju je uklonio, ali su je već stigli podijeliti brojni fanovi i osudili ovakav komentar.

Nakon ovih uvreda uslijedio je odgovor Khabibovog menadžera Ali Abdelaziza koji je vidno uvrijeđen ovim komentarom.

“Govoreći sra*e, ovaj tip vrijeđa nečiju ženu i ismijava njenu religiju i uvjerenje. On ne shvata da vrijeđa 1,5 milijardu muslimana. Religija i porodica se ne dira. Connore, da vidimo šta će mediji sada reći. On je silovatelj i ku*ka”, rekao je Ali Abdelaziz.

Khabib se još uvijek nije oglasio nakon ove objave, ali vjerujemo da će se Twitter rat ova dva borca nastaviti i eventualno preći u njihov revanš. Već smo spomenuli da je u posljednjoj borbi prekidom slavio Khabib Nurmagomedov. Facebook Twitter Telegram

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x