Haris Zahiragić o navodnom napadu Sebije na zaštitara: Na snimku nema ništa, zašto bi žena od 50 kg napala?

Podijelite ovaj članak:

Haris Zahiragić, delegat SDA u Domu naroda Federacije Bosne i Hercegovine, kazao je u Danu uživo na N1 kako “zamjera” predsjedniku stranke Bakiru Izetbegoviću da je “previše predemokratičan”. Također, komentarisao je i optužbe da je njegova žena Sebija Izetbegović, inače bivša direktorica KCUS-a, napala zaštitara u ovoj zdravstvenoj ustanovi.  

Kazali ste šta zamjerate Adilu Osmanoviću. Zamjerate li išta Bakiru Izetbegoviću? Zamjeram mu što je previše predemokratičan. Dozvolio je da neki ljudi mnogo govore bez sankcija. Kako komentarišete navode da je bivša direktorica KCUS-a Sebija Izetbegović nedavno napala zaštitara? Mislim da je Sebija Izetbegović na neki način u sebi sublimirala Chucka Norrisa i Nicolasa Cagea iz filma “Nestao za 60 sekundi” samo što je ona to skratila na samo šest sekundi (koliko je trajanje snimka). Uspjela je uzeti motorolu zaštitaru, pljunuti ga, a on zbog toga sada kao pije tableta. I onda se uspjela vratiti u 1994. godinu i otjerati uglednog doktora sa KCUS-a, kako je objavio Avaz, pa je to on morao demantovati.

“Trojka” u nedostatku rada i rezultata nastavlja da targetuje iste ljude. Ne znam zašto, evo “oslobođen” je KCUS, što se i dalje bave Sebijom Izetbegović? To su neozbiljne optužbe, pogledao sam snimak – na njemu nema ništa. Što bi zaštitar lagao? Zašto bi žena od 50 kilograma napala zaštitara od 100?

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x