Hifa Oil prva u branši dobila i održala ISO 9001-2015

Podijelite ovaj članak:

Deseti audit podrazumijeva kontinuitet rada po ISO standardu, a kompanija je prva iz oblasti distribucije naftnih derivata koja je 2003. godine dobila ovaj certifikat i održala ga svaki put prilikom certifikacije.

– Sistem upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001-2015 i poslovanje u skladu sa njenim zahtjevima je opšteprihvaćen način rada kojim se osigurava očekivan kvalitet proizvoda i usluga svim zainteresovanim stranama u organizaciji. Ove godine je uspješno proveden deseti nadzorni audit prema standardu ISO 9001-2015 od certifikacijske kuće TÜV SÜD Germany. ISO 9001 je međunarodno priznati standard i temelj je kompetentnosti i efikasnosti. Za Hifa Oil ovaj standard podrazumijeva da će kvalitet proizvoda i usluga koje se pružaju kupcima i kvalitet rada odoljeti testu vremena. Poslujući u skladu sa jasnom politikom kvaliteta, orijentacijom na kupca i uposlenika, Hifa Oil je u poslovnom smislu zasigurno sinonim za dugovječnost», ističu u Hifa Oil.

Hifa Oil je lider u prometu nafte i naftnih derivata u BiH s 20 posto udjela na domaćem tržištu bijelih naftnih derivata, a prva je i u distribuciji crnih derivata na domaćem, i tržištima regije u oblasti asfaltgradnje u Austriji, Sloveniji, Hrvatskoj, Češkoj Republici, Slovačkoj, i u drugim zemljama regiona. Hifa Oil je prva domaća naftna kompanija koja sa otvaranjem benzinske pumpe u Podgorici uskoro ulazi na inozemno tržište sa svojom maloprodajom.

Hifa Oil Grupacija je jedna od najbrže rastućih u Bosni i Hercegovini. Kompanija je zaključno s prošlom godinom zapošljavala 467 radnika. U protekle dvije godine broj zaposlenih povećan je za 70 posto.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x