Hifa Oil sklopila ugovor sa brendom Taha’s o pružanju usluga modernog ugostiteljstva

Podijelite ovaj članak:

Vodeći distributer nafte i naftnih derivata u Bosni i Hercegovini Hifa Oil sklopio je ugovor sa firmom Taha’s iz Tešnja o pružanju usluga modernog ugostiteljstva. Jučer je otvoren prvi Taha’s caffe objekat u sklopu Hifa Oil –Euro Oil benzinske pumpe u sarajevskom naselju Švrakino 2, a ovaj koncept caffe-a će u budućnosti biti na svim Hifa Oil benzinskim pumpama.

Unutar moderno dizajniranog prostora od strane projektnog biroa «Fo4a arhitektura» u ponudi se nalaze između ostalog uvijek svježi sendviči i peciva, proizvodi od lisnatog tijesta i kafa vrhunskog kvaliteta.

Taha’s nudi idealne kombinacije za početak dana, brzi doručak, a svi proizvodi su također spremni za ponijeti („to go“). U planu je da proizvodi brenda Taha’s budu dostupni u svim većim gradovima u Bosni i Hercegovini, i to u okviru lanca Taha’s poslovnica.

– Saradnjom sa brendom Taha’s dali smo novu vrijednost Hifa Oil – Euro Oil brendu. Svi naši maloprodajni objekti uređeni su tako da nude vrhunsku uslugu snabdijevanja najkvalitetnijim gorivima, kao i pranja vozila, zatim kupovine u okviru našeg Euro Marketa, i drugim uslugama. Sada smo u prilici ponuditi još bolju uslugu konzumiranja odlične kafe, ukusnih peciva i drugih kulinarskih specijaliteta brze hrane”, izjavio je Kenan Ahmetlić izvršni direktor i član Uprave kompanije Hifa Oil.

Hifa Oil je lider u prometu nafte i naftnih derivata u BiH, sa 20% udjela na domaćem tržištu bijelih naftnih derivata, a prva je i u distribuciji crnih derivate na domaćem,i tržištima regije u oblasti asfaltgradnje u Austriji, Sloveniji, Hrvatskoj, Češkoj Republici, Slovačkoj, i u drugim zemljama regiona.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x