Hitan apel za pomoć ženi koja je pobjegla od muža ovisnika: Djeca su pretučena

Osoba pod imenom Irma Husić je na svom Facebook profilu podijelila apel za pomoć ženi žrtvi nasilja. Njenu objavu prenosimo u cjelosti, bez izmjena:

“Zakasnili ste spasiti Nizamu ali možda možete bar ovu ženu.

Privatno mi se javila žena koja tvrdi da je u istoj situaciji. Ona je “privremeno” pobjegla od muža, koji je registrirani ovisnik. Socijalno mu je trenutno ostavilo dvoje djece, čime sam šokirana. Žena mi je poslala slike djece na kojima se vidi da su PRETUČENA.

Jedno dijete je golo i modro od udaraca, drugo ima ogromnu masnicu na leđima od udarca nogom! Ja sam trenutno u Njemačkoj inače bih već sada s ovim mobitelom stajala u policijskoj stanici.

HITNO TREBAMO ADVOKATA KOJI BI SE POBRINUO DA SLUČAJ ZAVRŠI NA SUDU I DJECA ČIM PRIJE BUDU SKLONJENA NA SIGURNO.

Ova žena nema novaca ali ja ću da platim troškove, samo HITNO treba neko da digne i socijalno i ovu državu na noge ili ih pošalje u 3pm! Pretučena djevojcica sa slike možda ima nekih 4-5 godina, druga 10ak možda! Koliko ćemo šutjeti!!!!

P.S. Ne pišite mi iz radoznalosti, NEĆU OBJAVITI NITI VAM SLATI SLIKE MALOLJETNE DJECE. NE MOGU DA NAPIŠEM JAVNO ODAKLE DOK SU DJECA U NJEGOVOJ KUĆI JER JER ŽENA KAŽE DA GA SVI ZNAJU KAO PROBLEMATIČNOG. Ko zna kad bi mu došla žuta minuta. Slike mogu biti prosljeđene SAMO NADLEŽNIM ORGANIMA”, poručila je Irma Husić.

Ukoliko smatrate da možete pomoći ovoj ženi, javite se Irmi lično. Nemojte se javljati sa pitanjima ko, kako i šta. To je najmanje bitno. Potrebno je spriječiti novu potencijalnu tragediju.

Podijelite ovaj članak:
Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x