Jennifer Lopez proglašena modnom ikonom 2019. godine

Podijelite ovaj članak:
Vijeće američkih modnih dizajnera (CFDA) podijelilo je ovu informaciju na Instagramu, otkrivajući kako će JLo ova veoma poželjna nagrada biti uručena u junu ove godine.

Time će pjevačica i glumica stati rame uz rame sa Naomi Campbell, Rihannom i Beyonce koje su ranije dobitnice CFDA nagrade.

“Jennifer Lopez koristi odjeću kao način izražaja samopouzdanja i snage. I dizajneri i fanovi se raduju njenim modnim izborima”, kazala je direktorica CFDA vijeća Diane von Furstenberg.

Od nezaboravnog pojavljivanja u zelenoj Versace haljini 2001. godine na Grammy dodjelama, JLo nije prestala oduševljavati svojim kombinacijama. Ona je sarađivala sa raznim dizajnerima, od Toma Forda, Zuhaira Murada i Balmaina koji potpisuju njena brojna pojavljivanja na crvenim tepisima proteklih godina.

Dodjela ovogodišnjih CFDA nagrada bit će održana u Brooklyn muzeju 3. juna. Dizajneri koji su nominirani za prestižnu nagradu su Brandon Maxwell, Marc Jacobs, Rosie Assoulin, Kate i Laura Mulleavy, Virgil Abloh i Kerby Jean-Raymond.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x