Joža sam došao na 70. godišnjicu mature, kolege izostale

Podijelite ovaj članak:

Penzioner Joža, rođen i odrastao u Koprivnici, i dalje dolazi na dogovoreni sastanak prisjećajući se prošlih vremena iako su njegovi nekadašnji školski kolege izostali godinama za redom.

Generacija učenika gimnazije iz školske godine 1953/54. već četvrtu godinu za redom slavi godišnjicu mature kod paviljona u gradskom parku u Koprivnici prvog vikenda u lipnju, no osim Jože Volfa, ponovno se nitko nije pojavio. Naime, Joža Volf, jedini preostali član te generacije, i dalje dolazi na dogovoreni sastanak prisjećajući se prošlih vremena.

Umirovljenik, rođen i odrastao u Koprivnici, ostaje vjeran tradiciji i uspomenama, iako su njegovi nekadašnji školski kolege izostali godinama za redom.

Volf je za podravski.hr i naveo nekoliko kolega iz generacije za koje smatra kako bi mogli doći na okupljanje, ali nema informacija o njihovom trenutačnom statusu. Pozvao je sve svoje kolege i kolegice da mu se jave kako bi organizacija sljedeće proslave mature 2025. godine bila uspješnija i kako ne bi i 71. godišnjicu proslavio sam..

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x