Jubilej: Portal Bošnjaci.Net 21 godinu sa narodom i domovinom

Podijelite ovaj članak:

Danas, 25. januara je punih 21 godinu Bosnjaci.Net – iskrenog, predanog, ali i napornog rada. Prolazili smo i prolazimo razne prepreke, niske udarce, potvore, hakerske napade, optužbe, blokiranjima, opstruiranjima, kako od strane neprijatelja Bosne i Hercegovine i Bošnjaka, tako i udbaša, izdajnika i hamala zla… Ali, unotač svim udarima, našim principijelnim radom u kontinuitetu izrasli smo u prepoznatljiv medij, i posebno da se vjeruje stavovima autora tekstova, kolumni, komentara…


Poštenim radom smo utabali put ka čitateljima bosanskog govornog područja, kako iz bošnjačkog ali i drugih naroda koji razmiju jezik slobode, te ka Bosni i Hercegovini, Sandžaku, Kosovu, dijaspori, kao i onima, bez obzira na njihovu vjersku i nacionalnu pripadnost, koji također perom ostavljaju pisani trag na Bosnjaci.net.
Zahvaljujući svim plemenitim i čestitim suradnicima koji su svoje priloge proteklih godina ugradili u ovaj elektronski medij, Bosnjaci.Net su postali unikatan brend.
Bošnjaci.Net su prepoznatljivi i kao slobodarski medij, na kojem se bez cenzure prezentiraju slobodne misli autora različitih profila i etnosa, koji o svim izazovima pišu bez dlake na jeziku.


Bosnjaci.Net pored toga što jeste elektronski nacionalni medij, ali ujedno je patriotski pokret u čijem fokusu je bošnjački narod ma gdje živio, domovina – država Bosna i Hercegovina, Sandžak…
Uz svakodnevni rad u izdavaštvu

Bošnjaci.Net je odštampano preko trideset romana i knjiga bošnjačkih autora, dok su pod medijskim pokroviteljtsvom održane brojne nacionalne manifestacije i promocije knjiga.
Uskoro će Bosnjaci.Net biti u novom ruhu i dizajnu…
Nastavljamo naš rad, stojeći uz naš narod i domovinu, poručuje uredništvo portala.

Kolegama i dragim ljudima sa portala Bošnjaci.net, Senzor.ba ekipa upućuje najiskrenije čestitke uz želje za lijepom saradnjom na patriotskom polju još dugo godina.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x