Kako je Hrvat, gospodin Ana Brnabić, domaćin svesrpskog sabora?

Podijelite ovaj članak:

Koliko je “svesrpski sabor” bio baš svesrpski govore mnoge činjenice. Nije tu bilo predstavnika ogromne iseljeničke armije Srba, koja broji nekoliko miliona ljudi, na svim kontinentima. Najmanje ih je u bratskoj Rusiji oko 40 hiljada, ali čak ni oni nisu pozvani da sjede u prvim redovima.

Nije tu bilo ni Milana Radojičića, koji je “hrabro” oslobađao “srce Srbije” na Kosovu, a ni predstavnika “republika srpskih krajina” po Hrvatskoj, ako se ne računa domaćin “svesrpskog sabora” gospodin Ana Brnabić!

Ovaj snimak najbolje govori koliko je ovo bilo svesrpsko, a koliko susret poslušnika režima i kovanje planova za nastavak rada na ideji velike Srbije.

Fokus je bio na jedinom komadiću zemlje u bivšoj Jugoslaviji gdje Vučić može pokazivati mišiće i praviti od sebe velikog vođu koji vodi brigu o svim Srbima, a to je manji (č)etnitet u Bosni i Hercegovini, nazvan republikom srpskom.

Sretna mu je okolonost što se tu na vlasti našao “Mile Ronhil” koji će poslovno carstvo sebe i svoje djece (čak 65 firmi u njihovom posjedu), braniti do zadnje kapi krvi tuđe srpske djece.

Teško da se može naći režim i u afričkim banana državama da je ovladao svim medijima s nacionalnom frekvencijom u toj mjeri kao što je to režim gospodina Vučića i gospodina Brnabića.

Sa svih kanala od ranih jutarnjih sati, gdje gostuju ratni zločinci, starlete, vračevi i kojekakvi analitičari, nacija se se truje izmišljotinama, kakve svijet nije čuo ni vidio i onda je sve lahko. Lahko je doći iz UN i proglasiti pobjedu tako što ćeš sebi pribrojiti odsutne i uzdržane glasove.

Pogledajte samo par minuta tih seansi:

Lahko gospodinu Vučiću i gospodinu Brnabiću ubijediti ošamućene gledaoce ovakvog programa da je bio “svesrpski sabor” i da su se okupili kako bi se borili za mir, iako svako sa strane vidi da se sprema na rat.

Može gospodin Brnabić biti glavni domaćin “svesrpskog sabora”, iako je Hrvat, a da tu ne bude pozvan ni Milorad Pupovac, saborski zastupnik Srba u Hrvatskoj i da svi vjeruju kako je to baš bio “svesrpski sabor”, kojeg unaprijed i gospodin Ana Brnabić proglašava historijskim.

I jeste historijski, teško da će se ova blamaža i prevara masa ikad više ponoviti.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x