Kandidat za gradonačelnika Novog Pazara Edin Đerlek razgovarao sa građanima

Podijelite ovaj članak:

Zamjenik predsjednika Stranke pravde i pomirenja i kandidat za gradonačelnika Novog Pazara iz redova Stranke pravde i pomirenja, Edin Đerlek, proveo je dan u razgovoru s Mladima SPP-a i sugrađanima na štandu Mladih Stranke pravde i pomirenja na trgu Gazi Isa Bega Isakovića u Novom Pazaru.

Đerlek je pozvao građane da budu dio koji će donijeti promjene ovoj opštini u kojoj vlast trenutno ima Sandžačka demokratska partija. Edin Đerlek je u opuštenoj atmosferi razgovorao sa građanima uz kafu i čajeve, koje su služili Mladi Stranke pravde i pomirenja. Đerlek je naglasio slogan “Promjena je pobjeda”, podstičući građane da se angažuju i učestvuju u stvaranju budućnosti Novog Pazara.

Zadovoljan je podrškom i interesovanjem koje je dobio tokom susreta sa sugrađanima, ističući da je atmosfera bila inspirativna i korisna za obje strane.

Ova inicijativa predstavlja Đerlekovu želju da ohrabri građane, posebno mlade, da preuzmu aktivnu ulogu u kreiranju pozitivnih promjena u svom gradu, te da zajedno rade na izgradnji bolje zajednice za sve građane.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x